Цачева: Ще работим за по-добри условия за учене, работа и живот в България

Политика

11-10-2016, 17:59

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

Галя Иванова

Всичко от Автора

За да се решават проблемите на хората е нужно да има стабилност в страната и правителство

За да се решават проблемите на хората е нужно да има стабилност в страната и правителство с премиер като Бойко Борисов. Заедно с Пламен Манушев ще работим еднакво за всички български граждани, независимо къде живеят – в България или в чужбина. Нашите усилия ще бъдат насочени към работа с институциите, за да направим условията за учене, за работа и за живот в България по-добри. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на село Ново село, община Ново село.
„Само когато осигурим тези условия в България нашите сънародници, които по една или друга причина са в чужбина, ще могат да се върнат в страната ни. Няма нищо лошо децата ни да учат в различни престижни университети, но ние сме длъжни да създадем условията някой ден те да се върнат в България и с опита, натрупан навън, да работят за родината“, категорична бе Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент  подчерта, че когато няма стабилност в държавата, около сградата на Народното събрание се разпъват ограждения. „Полицаите пазят депутатите, а не близките и роднините ни в селата – този сценарии вече сме го гледали. Не вярвам да има човек в България, който да иска това да се повтори. Не трябва да изпускаме посоката, която сме поели“, подчерта Цецка Цачева. По повод говоренето на различни политически опоненти, че ще предложат ново начало за президентската институция, Цачева попита риторично какво ново начало – нова Конституция ли ще пишат, няма да са обединители на нацията ли, с какво ново могат да допринесат за престижа на институцията. „Нека мислим разумно и да гласуваме разумно. Подкрепете ни заедно с вицеадмирал Манушев и ние винаги ще бъдем говорители на проблемите на всички български граждани“, обърна се Цецка Цачева към жителите на село Ново село.
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев подчерта, че Цецка Цачева е най-подготвеният кандидат, заради опита и качествата, които притежава. „Горди сме да получим вашата подкрепа, защото от Ново село познавам много достойни моряци, които са служили при мен. Вие сте наследници на храбрите войни от Трети Бдински полк и съм сигурен, че днес всички се изпълваме с гордост, когато чуем поздрава „Бдинци – Лъвове, титани“, каза още вицеадмирал Манушев.