Цачева: Пет години всеки ден ще ви връщаме доверието, което ни давате в аванс

Нашата сила с вицеадмирал Пламен Манушев е, че имаме основа, на която да стъпим – работата на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на предизборна среща със жителите на Божурище. По думите й, всичко, изградено от ГЕРБ, е за всички български граждани, а не само за тези, които харесват партията. „Ще се раздадем напълно в тази кампания. Ще обиколим цялата страна, за да се срещнем с хората лице в лице. Ще посетим както големите, така и малките населени места и ще говорим за успехите на ГЕРБ навсякъде. Ще протягаме ръка към всички граждани. За нас е важно доверието на всички“, каза Цачева по време на разговора си с жителите на Божурище. Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че заедно с вицеадмирал Манушев ще разчитат на всички хора от структурите на ГЕРБ, защото въпреки мащабната предизборна обиколка, за съжаление няма да могат да стигнат до всеки един български гражданин. Затова Цачева се обърна с молба към членовете на партията да убедят колкото се може повече хора да направят правилния избор.
„С вицеадмирал Манушев сме хора с опит, преминали сме през много житейски ситуации и сме уверени, че можем да бъдем достойни президент и вицепрезидент на България. Освен военен, вицеадмирал Манушев е и истински политик, защото той знае как да балансира, как да защитава и да отстоява позициите си. След като се поздравим с победата пет години всеки ден ние ще ви връщаме доверието, което ни давате сега в аванс“, каза още Цецка Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че ще помни винаги срещата в Божурище, защото първите срещи се помнят най-силно.
Вицеадмирал Пламен Манушев поздрави жителите на Божурище и заяви, че за него е било чест, заедно с Красимир Велчев и останалите депутати от ГЕРБ-София да е борят и да спасят летище „Божурище“, което други хора са искали да разрушат. Манушев подчерта, че най-подготвеният за президент от всички кандидати е Цецка Цачева. „Аз като български адмирал се срамувам, че днес един български генерал се уплаши и не отиде на дебат с г-жа Цачева, защото знае, че тя го превъзхожда многократно. Цецка Цачева може да бъде истински обединител на нацията и аз ще я подкрепям достойно като вицепрезидент. За мен ще бъде чест да работя заедно с първата жена президент в историята на България“, заяви още Манушев.
Кметът на Божурище Георги Димов изрази пълна подкрепа за Пламен Манушев  и Цецка Цачева и подчерта, че те наистина стъпват на силна основа, заради направеното от ГЕРБ. По думите му, само за една година от новия кметски мандат в Божурище вече се реализират проекти за 17 милиона лева. „Виждате нови улици, ремонтирани детски градини, училища и много други неща. В ГЕРБ знаем как се работи и сме уверени, че гражданите ще направят правилния избор“, заяви Георги Димов.
Областният координатор на ГЕРБ в София област и депутат Галя Георгиева призова присъстващите жители на Божурище да работят заедно за победата на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, защото това е най-добрият избор за бъдещето на България.