Димитър Николов: Бюлетина № 17 ще е най-масовата на 6 ноември

Нека приключим всичко на първия тур. Победа!

Цецка Цачева притежава толерантност и търпение да изслушва всички гледни точки, бюлетина № 17 ще е най-масовата на 6 ноември. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов по време на официалното откриване на предизборната кампания на партията за президент и вицепрезидент на Република България. 

“Точно преди една седмица, когато презентирахме кандидат-президентска ни двойка, споделих, че ни е необходим президент със сърце, разум, воля и сила, да умеее да идентифицира проблемите и тревогите на хората, да търси тяхното решение. Днес съм убеден, че г-жа Цачева е нашият кандидат за достоен президент. Защото тя притежава всички тези качества – толерантност, умее да изслушва всички гледни точки, способност да търси баланс и съгласие между хората, да намира златната среда, за да вземе правилно решение, достойноство да признава своите слабости, да следва принципите си!”, заяви Николов.

По думите му г-жа Цачева е един от ГЕРБ от самото създаване на партията. „Скъпи приятели, никак няма да е лесно, работа, работа. Убеден съм, че на 6 ноември бюлетина номер 17 ще бъде най-масовата в избирателните секции. Аз продължавам да бъда непоправим оптимист и ви моля виждате в какви смутни времена живеем, нека приключим всичко на първия тур. Победа!“, каза Димитър Николов.