Ким Кардашиян сама провокирала нападателите си

Общата стойност на откраднатите ценности е 11 милиона долара

От френската полиция предполагат, че самата Ким Кардашиян е провокирала разбойниците, които я нападнаха и обраха. Според блюстителите на реда преди нападението американската знаменитост е публикувала снимки със скъпоценни камъни.

Преди няколко дни, Ким публикува на страницата си в социалната мрежа Instagram снимка изобразяваща пръстен с впечатляващ диамант. Устата на брюнетката  е украсена със златни орнаменти. Според френската полиция именно това изображение на Кардашиян е провокирало нападателите да извършат грабежа.

Междувременно чуждестранни медии получиха откъси от показанията на Кардашиян, които тя е дала в полицията, след като я завързват и ограбват в Париж. Според американската риалити звезда, тя е била в леглото си когато чула тропот на крака по стълбите. Ким скочила от леглото, за да се обади на охраната, но мъжът нахлул в стаята и отнел телефона й. Ким призна, че най-много се бояла от изнасилване.

В крайна сметка, в този момент имала отгоре си само една дантелена нощница. Междувременно, един от мъжете вързал ръцете й със свински опашки. Когато другият нападател хванал глезените на Ким, тя си помислила, че ще я изнасилят. Въпреки това, мъжете предпочели да ограбят не тялото на звездата, а нейната кутия за бижута.

Вързаната звезда грабителите завлекли в банята. Докато разбойниците претърсвали нещата на Кардашиян тя плачела и молела да не я убиват, защото е майка на две деца. Цицорестата знаменитост обещала да даде на нападателите всички ценности, но да не я нараняват.

Очевидно, селфи брюнетката толкова дотегнала със своите вопли на нашествениците си, че те затворили устата й с тиксо, според TMZ. Свидетелка на нападението е станала приятелката на Ким - Симон, която е била на партерния етаж на хотелския мезонет. По време на инцидента жената се скрила в другата баня и се обадила на охранителя на семейството Паскал. Мъжът се отзовал веднага, но вече било твърде късно.

Нападателите изчезнали от стаята шест минути след като нахлули в хотелското обежище на звездата.

Припомняме, че маскирани мъже проникнаха в апартамента на Ким Кардашиан в нощта на 3 октомври. Информацията за нападението потвърди официален представител на модела.  "Тази сутрин в хотелска стая на Ким в Париж нахлуха двама въоръжени маскирани мъже, облечени като полицаи…" - каза говорителят му. Страстната брюнетка загуби бижута на стойност около 11 милиона долара.