Закопчаха мъж с над 900 таблетки метамфетамин

Срокът му за задържане е 72 часа

Дилър на наркотици е задържан от ченгетата от Пазарджик. През нощта на петък срещу събота е била осъществена специализирана полицейска операция. Тя имала за цел да се противодейства на разпространението на наркотични вещества на територията на областния град.Действията на полицейските органи са проведени под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура. Извършено е претърсване в жилището на неизвестния до момента на органите на реда Т.Д.- 28г. от областния град. В едно от помещенията били открити общо 907 таблетки, които при направения полеви наркотест реагирали на метамфетамин.
Намерена е и електронна везна. Мъжът е задържан в ареста за 24 часа, като срокът на задържане е удължен със 72 часа от прокурор при Окръжна прокуратура-Пазарджик. Работата по случая продължава, води се дознание. Припомняме, че само в рамките на изтеклата седмица това е втория дилър заловен от служители на криминалния сектор в ОДМВР-Пазарджик.
В четвъртък полицаите задържаха Д.Д.-49г. с 26 полиетиленови дози хероин. В момента той е в следствения арест с наложена от Окръжния съд в Пазарджик мярка за неотклонение – задържане под стража.