Вместо 2:2 се получи 1:3

Лудогорец изпусна ПСЖ през първото полувреме

Колко хубаво започна мача между Лудогорец и ПСЖ със страхотното изпълнение от фаул на Натанаел.

Необяснимо,след попадението "орлите" се прибраха назад в своята половина. А си личеше,че новият облик на ПСЖ с треньора Емери и без Ибрахимович неслучайно не върви добре в началото на шампионата на Франция.

Вместо да се възползват с дълги извеждащи пасове, лудогорци изведнъж започнаха непривично да задържат топката в средата на терена, а после и да си играят огъня, като се опитваха да правят двойни подавания в собтвеното наказателно поле. Така в края на полувремено Матуиди отбеляза изравнителен гол след съмнение за засада.

През втората част Кавани се разписа и даде преднина на ПСЖ. Преломният момент бе когато Лудогорец получи право да изпълни дузпа и Моци изпусна. Веднага след това отново Кавани доведе до крайното 3:1 за ПСЖ. А при евентуално 2:2 мачът можеше да тръгне в съвсем друга посока, благоприятна за Лудогорец. Или поне да завърши наравно.

В другата среща Арсенал победи Базел с 2:0. В следващия кръг ПСЖ приема Базел,а Арсенал ще е домакин на Лудогорец. С по четири точки са ПСЖ и Арсенал. С по една остават Лудогорец и Базел.