Абел Анисе: В Лудогорец мислим само за футбол

Спорт

28-09-2016, 13:45

Снимка:

Канал 3

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вдъхновен Лудогорец среща разколебан ПСЖ

Лудогорец вече е в друга орбита

Искаме да сме първи в България,за да играем в ШЛ

Един от добрите итрачи на Лудогорец мадагаскарецът Абел Анисе говори пред Bulgariautre.bg и  френското издание "Л'Екип", което направи репортаж на място в Разград за "орлите" преди мача в София с ПСЖ.

"В Лудогорец мислим само за футбол. Имаме всички идеални условия за това. Много добър колектив сме и си помагаме взаимно на терена и извън него", споделя Анисе.

"Разград е спокойно място и имаме най-добрата спортна база в България на която се готвим за мачовете си в българското първенство и в Европа", продължава Анисе.

" Направихме добър първи мач в тазгодишното издание на групите на Шампионската лига в Базел. Може да съжаляваме, че не взехме трите точки,а само една. Срещу ПСЖ ще се опитаме с всички сили да добавим още точки. Те имат силен отбор изграден от скъпи звезди,но Лудогорец също не отстъпва на терена в техническо и тактическо отношение",категоричен е Анисе.

"Нашият стимул е да почелим българското първенство. Защото когато станем първи можем да преследваме нашата цел. А тя е да играем в групите на Шампионската лига. Сега, имаме желание да постигнем нещо повече. Смятам,че притежаваме възможности да го направим", заявява Анисе.