Ивайло Петев:Убеден съм,че ще имам успех с Динамо

Искам да донеса много радост на феновете

Ивайло Петев вече е в Загреб и е въпрос на часове да стане официално старши треньор на местния гранд Динамо.

На летището Петев говори пред местните медии като призна, че ще бъде новият треньор на Динамо. Той уточни, че все още официално се води селекционер на България, но очаква съвсем скоро всичко документално да бъде уточнено и той да прекрати взаимоотношенията си с БФС.

"Идвам за едно нещо и това е Динамо! Все още официално не съм прекратил договора си с българската федерация, но детайлите ще бъдат уточнено, въпрос на часове е", заяви Петев на хърватска земя.

Петев ще гледа от ВИП-ложите двубоя срещу Ювентус от Шампионската лига тази вечер, какт ои дербито срещу Хайдук, а едва след това ще поеме прякото управление върху отбора.

Българският специалист е уверен, че може да донесе много радост на феновете на Динамо. "Разбира се, затова идвам в Динамо! Убеден съм, че ще имаме успех заедно, готов съм максимално за новата ми треньорска работа и съм напълно уверен."

Въпрос на време е да бъде обявен официално Петър Хубчев като селекционер на българския национален отбор. Също така ще стане ясен и неговият щаб от помощници.