Дженифър Анистън реагира за развода на Пит и Джоли

Бившата съпруга на Брад Пит не показа съпричастност

Скандалът, свързан с развода на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит коментира бившата съпруга на последния. Дженифър Анистън не показа съчувствие за някогашния си любим.

Потребителите на социални мрежи и тези, които следват живота на холивудските звезди, дълго чакаха Дженифър Анистън да коментира решението на Анджелина Джоли и Брад Пит. 

Този момент дойде, и изявленията на актрисата изпълниха очакванията на много фенове.

Почитателите бяха уверени, че Анистън няма да покаже съпричастност към бившия си съпруг, в края на краищата, той я остави заради Анджелина Джоли. 

Така и се случи, според US Weekly. "Да, това е карма!" - С очевидна радост споделя Дженифър.

На съобщението за развод отговори и бащата на Джоли. "Това е много тъжно. Трябва да се е случило нещо много сериозно, Анджелина да вземе това решение ", цитира Джон Войт The Wrap.

"Много съм притеснен за нея и децата. Надявам се, че скоро ще мога да ги видя, молим за тях "

Брад и Анджелина се срещнаха по време на снимките на филма "Г-н и г-жа Смит" през 2005. Седем години по-късно, през 2012 г., те обявиха годежа си. Сватбата, която чакаше целия свят, се проведе през август 2014 г., в имението на влюбените Шато Миравал в южна Франция. Малко след това събитие, тръгнаха и слухове за раздора в отношенията на двойката. Пит изневерявал на кльощавата си съпругата и дори я заплашвал с развод.