Общински съветници от ПП ГЕРБ-Перник се срещнаха с жителите на село Дивотино

Общество

21-09-2016, 15:28

Снимка:

Пресцентър

Автор:

Галя Иванова

Всичко от Автора

Изнесена приемна с жители на село Дивотино проведоха зам.-председателят на общинския съвет в Перник и председател на групата съветници от ПП ГЕРБ Румяна Гьорева и общинският съветник Иво Петров. На срещата присъства и кметът на населеното място Румен Сергиев. Десетки жители на Дивотино представиха пред  представителите на ПП ГЕРБ въпроси, главно свързани с водоснабдяването и канализацията в селото.
Кметът на Дивотино разясни, че проблемът с водата е дългогодишен и за да се разреши е необходимо да бъде извършена подмяна на цялата  водопроводна мрежа. Той допълни, че селото кандидатства с проект за финансиране по ПУДООС.
Румен Сергиев сподели още, че през следващата година в с. Дивотино предстои да бъде отворен медицински кабинет с лекар и зъболекар. На срещата бяха обсъдени още въпроси, свързани с извозването на битовите отпадъци в кметството.
От своя страна жителите на селото благодариха на Румен Сергиев за активната му дейност като кмет вече втори мандат, както  и неговата съпричастност към проблемите на гражданите.
Общинските съветници от ПП ГЕРБ запознаха гражданите с дейността на Общински съвет-Перник и в частност с тази на г