Франсис Нар:Любим отбор ми е Барселона, а играч Луис Суарес

Предпочитам да съм крило


Футболистът на Левски Франсис Нар заяви, че любовта към футбола в него се е зародила благодарение на семейството му. В специално интервю за предаването на Диема Спорт „Преди кръга“ ганаецът сподели, че баща му е бил футболист, а той е мечтаел да стане като него.

„Любовта ми към футбола дойде от семейството ми. Баща ми бе футболист. Като дете мечтаех да съм като него. Спомням си първия ми мач в академията в Гана, но тогава бях малко дете. Първият ми мач за Левски бе при визитата на Лудогорец, загубихме с 1:2“, започна Гана.

„София е много хубав град. Не съм бил в много градове, но София прави впечатления. Не съм имал много време за разходки. Ходил съм в зоопарка. Обичам да прекарвам времето си с Бабатунде. Семейството е важно за мен. Нямам майка и баща, но често говоря с братята си и приятелката ми. Българките са хубави жени, но си имам приятелка. Надявам се скоро да дойде при мен“, добави крилото.

„Мога да играя на всякъде в атаката. Предпочитам обаче да съм крило – няма значение ляво или дясно. За да си добър футболист, трябва да се бориш. Като малък не обичах да тичам толкова много, но сега не съм с много добра физика и трябва да компенсирам с много бягане“.

„Любимият ми играч е Луис Суарес, а любимият ми тим е Барселона“, отсече Нар.

В следващия седми кръг на Първа професионална лига Левски домакинства на Пирин. Срещата е в събота, 17 септември, от 19.00 часа.