Столична Община и Локомотив София подариха футболни топки на всички първолаци

Специално за първия учебен ден ФК Локомотив София 1929 и Столична Община, район „Надежда“ решиха да изненадат всички първокласници в района

Специално за първия учебен ден ФК Локомотив София 1929 и Столична Община, район „Надежда“ решиха да изненадат всички първокласници в района. По случай 15 септември, по идея на ръководството и треньорския щаб на клуба, на първолаците бяха подарени нови футболни топки, с които да играят в часовете по физическо възпитание.

Инициативата е част от социалната програма на Локомотив София 1929, която цели да ангажира и „запали“ децата по спорта, както и да насърчава любовта към футболната игра у най-малките. Именно и за това на всяко едно от тържествата в училищата за откриване на учебната година в район „Надежда“ присъства треньор от детско-юношеската школа на клуба.

Треньорите от ДЮШ Локомотив, освен че успяха лично да поздравят учениците и да им пожелаят много успехи през годината, отговориха и на многобройните въпроси от страна на родителите и децата относно условията и предимствата на школата на един от четирите столични гранда.