Кафу: Много съм щастлив от гола, който отбелязах

Тренирам да вкарвам голове

Голмайсторът на Лудогорец Джонатан Кафу заяви, че иска целият свят да научи за българския шампион.

„Много съм щастлив от гола, който отбелязах. Постигнахме един добър резултат като гост на Базел. Трябва да вдигнем глави и да мислим за следващия мач срещу Пари Сен Жермен. Групата е много трудна. Ние знаем нашите възможности. Играехме на контраатаки. Успяхме да спечелим една точка навън. Радвам се, че играта на Лудогорец се оценява“, коментира Кафу.

„Не мисля да си тръгвам. Концентриран съм върху представянето си за Лудогорец. Искам да играя добре в Шампионска лига. Искам целият свят да научи името на Лудогорец“, добави бразилецът.

"Не съм много доволен от равенството, но направихме добър мач, като гост. Сега сме спокойни и мислим за следващия мач", каза голмайсторът на Лудогорец в срещата.

"Чувствам се реализиран, играя в групите на Шампионската лига, реализирам своята мечта. Концентриран съм в играта си за Лудогорец, ако има предложение към мен от друг клуб, ще седнем и ще говорим", допълни Кафу.

"Трябва да останем концентрирани в мачовете с ПСЖ и Арсенал, ще трябва да изпълним и треньорските указания. Ние сме спокойни. Знаем какво трябва да правим на терена. Старши треньорът разговаря много с нас. По този начин той ни успокоява. Когато дойде моментът да се изправи срещу ПСЖ и Арсенал, ние ще бъдем готови да направим това, което той иска от нас. Тренирам да вкарвам голове. Искам да зарадвам феновете на Лудогорец и цяла България“, каза още Джонатан Кафу.