Първата тайна мисия на Вип Брадър вече е факт

Къщата е пълна и шоуто може да започне

Последните съквартиранти прекрачили прага на Къщата на Вип Брадър късно снощи са фолк певицата Рени, тв водещите Роро Кавалджиев, Ирина Тенчева, Деси Цонева, Кака Лара, Кака Лили Вучкова, моделът Алек Сандър и футболния функционер Вальо Михов. Те се присъединиха към влезлите по-рано Миглена Ангелова, Жана Бегендорф, Явор Бахаров, Глория Петкова, Надя Иванова, Борислав Комсийски, Георги Софкин, Жоро Торнев и Ути Бъчваров.

Първата тайна мисия е в типичния за брадъра двуличен стил. Жана Бергендорф бе натоварена с тежката задача да бъде „таен бос“ на Къщата, като у нея беше създадено впечатлението, че животът вътре ще зависи изцяло от нея, но никой не трябва да научава това. На свой ред останалите 16 съквартиранти бяха уведомени за скалъпената „тайна мисия“, като всъщност мисията се пада на тях, те ще трябва да виждат какво прави Жана, да я гледат как ги лъже или се спотайва, но да не разкриват по никакъв начин факта, че са в течение на случващото се с Бергендорф.

Едва ли мисията ще постигне успех защото 16 човека трудно биха опазили една тайна, макар и под заплахата да живеят в тежки лишения.