ГЕРБ организира конференция “Ценности, религия и секуларизъм“ в София

Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, съвместно с Фондация „Конрад Аденауер“ и Вилфред Мартенс Център, организира конференция “Ценности, религия и секуларизъм“

Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“, съвместно с Фондация „Конрад Аденауер“ и Вилфред Мартенс Център, организира конференция “Ценности, религия и секуларизъм“ в София. Мероприятието ще се състои днес, 12-ти септември 2016 г. /понеделник/ от 09:30 часа в Гранд хотел София, зала „София“.

Конференцията ще бъде открита от председателя на Сдружение „Граждани за европейско развитие на  България“, заместник-председател на ПП ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, от председателя на ПГ на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, от Микулаш Дзуринда – председател на  Вилфред Мартенс център, Торстен Гайслер – ръководител на фондация „Конрад Аденауер“ за България и д-р Георги Кръстев – секретар на Съвета по сигурността към Министерски съвет.

Модератор на дискусиите ще бъде зам.-председателят на Комисията по културата и медиите Ирена Соколова. Лектори на конференцията ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев, Йордан Божилов – председател на „Софийски форум за сигурност“ и други.

Конференцията ще бъде последвана от дискусия с участниците.