Джей Ло разкри тайната на вечната младост

Певицата спазва хранителен режим за да поддържа стройната си фигура

В интервю за списание Your Fitness 47-годишната певица разказа как успява да поддържа стройна фигура и да бъде винаги в добро настроение.

Вечна младост на Дженифър Лопес вълнува почти всеки неин фен, защото певицата става все по-красива с всяка изминала година. А сега, Джени е главния герой на новия брой на списанието Your Fitness. По този повод тя разкрива тайните на диетата си.

Всеки ден на Дженифър започва с протеинов шейк BodyLab TastyShake, следва закуска, и отново протеинова смес на обяд. 
„Голямата хитрост идва с вечерята. Именно вечер се събужда "вълчия апетит" за тези, които са на диета. Така че за вечеря пия още една чаша протеинов шейк, и това ми помага за дълго време, за да се избавя от глада. Освен това, този коктейл подхранва мускулите“, казва певицата.

След тренировка Дженифър възстановява водния баланс и се отдава на почивка, за да бъде готова за големи натоварвания, на следващия ден. В момента звездата изнася шоу в Лас Вегас, където й предстоят още около 40 концерта.

„Пия достатъчно вода, ям здравословна храна и спя най-малко осем часа. След тренировка се измивам внимателно. Това помага да се поддържат порите чисти и кожата ми е здрава“, казва Лопес.