Министър Кралев и италиански треньори закриват кампа на Ювентус в София

Преди официалното награждаване ще се проведе блицтурнир по минифутбол

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще е официален гост на церемонията по закриването на първия в България лицензиран тренировъчен лагер на най-известния и успешен италиански футболен клуб Ювентус.

Министър Кралев, заедно с тримата треньори от Торино - Анджело Санапо, Николо Сарти и Миха Рожина, както и техническият супервайзор Диего Фикара, ще връчат сертификатите за участие на всички деца, които през изминалите дни бяха част от кампа. Тримата специалисти от Торино пък ще имат заслугата да изберат най-добре представилите се три деца, които ще имат шанса да посетят Академията на Юве в Торино и да покажат умения пред скаутите на „старата госпожа“.

"Очакваме всички гости, представители на медиите и приятели на турнира, утре, 09 септември, от 16:00 часа на терен 2 в комплекс „Царско село“, пишат организаторите.

Непосредствено преди официалното награждаване ще се проведе блицтурнир по минифутбол, в който децата от Juventus Junior Camp ще имат последен шанс за изява и ще покажат какво са научили през изминалите пет дни.

Програма за последния ден на Ювентус джуниър камп в София:

09:30 – 11:30 часа: Последна тренировка (открита за медии и гости, терен 2)

12:30 – 15:30 часа: Обяд, почивка и видео-сесия за участниците в Juventus Junior Camp

15:00 – 16:00 часа: Блиц-турнир по минифутбол за участниците в Juventus Junior Camp

16:00 – 17:00 часа: Церемония по награждаване и закриване на Juventus Junior Camp