Никодимов:В ЦСКА привлякоха доста солидни футболисти от чужбина

Станислав Манолев също е добро попълнение

Клубен треньор №1 у нас Аспарух Никодимов коментира освобождаването на футболисти, както и привличането на Станислав Манолев в ЦСКА.

 "Струва ми се по-скоро правилно решението на ръководството. А и след като футболистите няма да имат място в отбора, е по-добре за тях да си потърсят друг тим, където да играят редовно. От една страна, тези момчета бяха с основен принос за купата миналия сезон. Но, от друга, ситуацията в Първа лига е доста по-различна. Явно в ЦСКА добре са си направили сметката и са преценили, че тези играчи няма да са им необходими в борбата за титлата. Видяхме, че отборът привлече доста солидни футболисти от чужбина, за които със сигурност се отделят сериозни средства. Станислав Манолев също е добро попълнение, но и скъпо, защото заплатата му ще е висока. Амбициите на ЦСКА са ясни и селекцията е насочена само към едно -титлата", каза Никодимов.

 Той не пропусна и темата за националния отбор. "Резилът е голям, въпреки че победихме. Да ти вкара Люксембург три гола е срамно. Но какво пък - нали сме първи в групата, значи всичко е наред. Ивайло Петев може да си снима класирането и да си го сложи в рамка за спомен", добави Паро.