Бащата на невръстната Ани призна, че я е нарязал

Крими

05-09-2016, 17:34

Снимка:

newsbg.eu

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

С признания, които излизат извън границите на човешката психика продължава процеса за убийството на 4-годишната Ани в Атина

С признания, които излизат извън границите на човешката психика продължава процеса за убийството на 4-годишната Ани в Атина. В съдебната зала бащата Станислав Бакърджиев призна, че е нарязал невръстното си дете, но отрече други обвинения относно убийството на малката Ани, информира в. Български новини. „Отричам другите актове, признавам нарязването“, отговори с видимо хладнокръвен тон на председателя на съда. След това бе извикана майката на детето Димитрина Борисова, която отрече обвиненията спрямо нея за изоставяне на непълнолетното дете. „Не искам този мъж до себе си на скамейката“, извика майката Димитрина Борисова и изпадна в ридание и сълзи.

 

Тя призна само за лъжесвидетелството, което е част от обвинението срещу нея. 30-годишния Назиф Мехмедов (Ники) категорично отрече обвиненията срещу него. Собственикът на апартамента на ул. Михаил Вода, обвинен в лъжесвидетелство, също отрече обвиненията. Малко преди това прокурора поиска да бъде отхвърлена жалбата на 30-годишния Назиф, относно липсата на превод на български език на обвинителния акт. Прокурорът заяви, че постановлението е преведено и че не са нарушени никакви процесуални права на обвиняемите. В крайна сметка съдът отхвърли единодушно жалбата и процеса продължи с четенето на обвинителния акт, който беше шок за присъстващите в съдебната зала. След прочитане на обвинителния акт първият свидетел извикан за показания бе бабата на Ани и майка на Димитрина. Свидетелят в отговори на въпроси каза, че Ани е убита, нарязана и изхвърлена от баща й. „Дъщеря ми не е виновна. Вина имат Сава и Николай. Страдам твърде много за внучето ми и не ми харесва, че дъщеря ми е в затвора и страда за детето си „, каза в съда бабата на Ани с помощта на преводач.

 

Процесът ще продължи на 14 септември.