Над 280 младежи от цяла България се вкючиха в инициативата "АзсъмТукБГ"

МГЕРБ отбелязаха предстощия Ден на Съединението

Над 280 младежи от цяла България се вкючиха в инициативата "АзсъмТукБГ". Събитието  е част от Деветия летен университет на МГЕРБ. Младежите образуваха картата на България и показаха своите родни градове. "По този начин изразяваме категоричността си да останем и да се развиваме в България", заявиха младежите от МГЕРБ. "Няма друга такава младежка политическа организация, която толкова много да милее за България. Ние младежите от ГЕРБ за пореден път доказваме, че нашата мисия е да работим за   реализацията на младите хора", заяви председателят на МГЕРБ Георг Георгиев.

МГЕРБ отбелязаха и предстощия Ден на Съединението: 6-ти септември. Те раздадоха в центъра на Варна брошури посветени на празника. На тях бяха отбелязани важни факти и събития.
"Смятам, че като млади хора сме длъжни да познаваме и уважаваме хилядолетната си история. Тя ни прави горди, изгражда ни като народ и ни дава основание да гледаме уверено в бъдещето и да бъдем сигурни, че страната ни ще продължи своя път на развитие и просперитет", сподели Георг Георгиев, председател на младежката организация.