Премиерът Борисов откри летния университет на МГЕРБ (видео)

Политика

03-09-2016, 11:16

Снимка:

профил facebook

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

МГЕРБ ще проведе деветия си летен университет "АзсъмТукБГ"

Мероприятието се провежда в курорта “Свети Константин и Елена“ и ще продължи до 4-ти септември

Младежката структура на партия ГЕРБ откри деветия си редовен летен университет под надслов „АзсъмТукБГ“ от 2-ри до 4-ти септември. Мероприятието ще се проведе в „Гранд хотел Варна" в курорта “Свети Константин и Елена“. В обучението участват 270 младежи от ГЕРБ от цялата страна. Премиерът Борисов откри Летния университет.

В мероприятието ще вземат участие зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кмета на Варна и областен координатор на ГЕРБ-Варна Иван Портних, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и представителя на фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев.
Лектори на форума ще бъдат председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и министърът на външните работи Даниел Митов.
Участие в младежката академия ще вземат зам.-председателят на Комисия по отбрана в 43-то НС Валентин Радев, зам.-председателят на Комисия по външна политика вицеадмирал Пламен Манушев, зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси в парламента Диана Йорданова и народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова.
Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Владимир Уручев, Андрей Ковачев, Емил Радев, Ева Паунова и Андрей Новаков ще представят панела „Европейските предизвикателства пред България. Председателство на Съвета на ЕС 2018“

Девети летен университет МГЕРБ, Варна.

Публикувахте от Бойко Борисов в 3 септември 2016 г.