Балотели: В Ница съм за да играя отново футбол

Аз не търся журналистите, те ме преследват

Сайтът на "Франс Футбол" публикува пресконференцията на Марио Балотели след първата му тренировка на базата на неговия нов отбор Ница. Супер Марио си остава притегателна сила за медиите и интереса към него бе твърде голям.


"Подписах с Ница за да мога отново да играя футбол. Този отбор ми допада защото обичат да си подават повече топката. Такъв стил на игра ми харесва. В тима има добър колектив и се чувствам у дома близо до Италия",сподели Балотели.

"На този етап не бих се върнал да играя в Италия в Серия А. Вече две години не се състезавам за националния отбор. Мога да изкарам и още без да да съм в скуадрата. Разбирам Буфон,който е заявил,че идването ми в Ница е добър избор. Той го казва това за мое добро", обяснява Марио.


"Чувствам се добре физически. Не знам защо продължава да се говори,че не съм подготвен за първенството. Ще се радвам да дебютирам в мач с голям тим като Марсилия и да отбележа гол. Но треньорът решава дали да ме пусне в игра. Благодарение на Данте съм тук в Ница. Той е голям шампион",споделя Балотели.

"Не аз търся да говоря с журналистите. Те идват при мен да ме интервюират.Аз не чета вестници",категоричен е Марио.

"Не бива да се правят сравнения между мен и Златан Ибрахимович. Той играеше в ПСЖ, а аз ще бъда състезател на Ница.Но няма търпение да вляза в игра", добави Балотели.