Моника Кръстева:Трябва да дадем всичко от себе си срещу Италия

Съжалявам,че не успяхме да победим Словакия

Националният отбор по волейбол на България за девойки под 19 години загуби от Словакия с 2:3 гейма, в последния си мач от предварителна група 1 на Европейското първенство в Словакия и Унгария. Това ни отреди четвърто място в крайното класиране на потока и среща с Италия в първия мач за разпределение на местата от пето до осмо. Ето коментара на капитанката на волейболистките ни Моника Кръстева за volleyball.bg след срещата:

 

„Много съжалявам, че не успяхме да се преборим за победата. Може би до някаква степен подценихме съперника. Отново допуснахме много лични грешки. Сбъркахме много сервиси и оставяхме леки топки да паднат. На моменти се паникьосвахме, когато ни извадят някоя атака, просто не знаехме какво да направим. Общо взето, ние си загубихме сами мача. Волейболистките на Словакия не са ни били, ние сами се бихме“.

„След почивния ден ще играем с Италия за пето-осмо място. Надявам се да излезем с изчистени глави и нови лица, и да се борим за всяка топка. Италия не са никак слаб отбор затова трябва да дадем всичко от себе си, за да ги победим“.