Кийра Найтли оплешивяла и носи перки от години

Актрисата обвинява киното за своята лична драма

Холивудската актриса Кийра Найтли направи изненадващо признание - тя катастрофално е оплешивяла. Поради силен косопад 31-годишната актриса трябва да нося перуки и екстеншъни в продължение на пет години. Това заяви Найтли в интервю за британския списание InStyle.

Интервюто бе посветено на тайните на красотата и Кийра споделя какви кремове за лице ползва с някакъв лак оцветява ноктите си. Но когато става дума за коса й Найтли внезапно се открива и признава, че има голям проблем. 

И разбира се виновно за това е киното. „По време на кариерата си трябваше да пребоядисвам косата си във всички възможни цветове за различни филми. Къдриците ми не оцеляха на такова натоварване и започнаха да падат. През последните пет години нося перуки и трябва да призная, че това е най-доброто нещо, което се е случило с косата ми“, каза актриса.

Хубавицата от „Карибски Пирати“ добави, че състоянието на косата й постепенно се подобрява. Въпреки това тя отново трябваше да се избере нова прическа, защото през май 2015 г. роди дъщеря си Еди.

„Природата ми даде къдрава коса. След раждането тя се промени – косата ми стана десет пъти по-дебела! Така че сега аз често откривам на главата си раста. Гребен Tangle Teezer ми помага да ги разпусна“, казва Кийра Найтли.

Не по-малък проблем за актрисата е нейната кожа - до 25-годишна възраст Кийра страдат от акне.

„Тогава опитах един куп продукти, но без резултат“ - спомня си тя.