Цветанов се срещна с новото ръководство на ГЕРБ в Самоков

Председателят на Парламентарна група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с новото общинско ръководство на ГЕРБ в Самоков, съобщават от пресцентъра на управляващите. На разговорите присъстваха областният координатор на ГЕРБ в София област и народен представител Галя Георгиева, кметове, общински съветници и активисти на ГЕРБ.

Срещата е била инициирана от новия общински ръководител на партията в Самоков Валентин Милушев и от организационния секретар на ГЕРБ Александър Боев. По време на срещата са били обсъдени предстоящите мероприятия, които ще проведе ГЕРБ в Самоков и в областта по време на предизборната кампания за президентски избори.

“Първото основно предизборно мероприятие на ГЕРБ ще се проведе в Самоков. Разговаряхме относно дейността на общинската структура на партията, както и за бъдещи инициативи на ГЕРБ в Самоков. Бяха дадени много предложения, които предстои да реализираме. Общинското ръководство на ГЕРБ в Самоков ме увери, че партийната ни структура е в готовност за победа на президентските избори”, заявява Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочва още, че предстои да се проведат редица инициативи и събрания на актива на партията преди и по време на предизборната кампания както в Самоков, така и в София област.