Болезнено! Нудист се закачи на рибарска кука

Вместо риба, рибарят уловил … гол плувец

Всички сте чували приказката за Рибаря и Златната рибка, следващата история спокойно може да бъде наречена „Рибаря и голия плувец“.

Каква била изненадата на един рибар от германския град Аугсбург (разположен в южната част на страната), който вместо риба случайно улови нудист за неговата мъжественост. 

За щастие, любителят на голото плуване успял да се разкрещи, преди рибаря да започне да навива влакното. Раненият плувец отишъл в болницата, където от пениса му успешно е отстранено чуждото тяло, съобщава Daily Mail.

Според Херберт Фенд, докато плувал в един от водните басейни на града гол, внезапно усетил остра болка между краката си. Мъжът помислил, че мъжеството му се е оплело във водораслите, но миг по-късно напипал закачена за гениталиите си въдичарска кукичка. 

Викайки към рибаря да не навива влакното Фенд излязъл на брега, но не успял да откачи куката. Наложило му се да се качи на велосипеда си и да отиде в болницата.

"Разбира се, лекарят се ухили, като видя какво се е случило с мен, той обаче внимателно извади куката и каза, че раната ще се излекува бързо.", разказва немският нудист.

След като нараненото му достойнство зарасне, Фенд планира отново да се потопи в езерото, което му предизвика толкова много неприятности.