ПСЖ ще подходи с уважение към Лудогорец

В първата среща с Арсенал в Париж се очаква голяма подкрепа от феновете

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи заяви, че тимът му ще подходи с необходимото уважение както към тимове като Арсенал, така и към Базел и Лудогорец. Четирите отпора попаднаха в една група на Шампионската лига, а двубоите започват на 13 септември.

„Като всяка година, така и тази, очакваме с нетърпение да започнем сезона в Шампионската лига. Това състезание остава нашата най-голяма мечта. Ще бъде много интересно в първия мач срещу Арсенал, който ще бъде на „Парк де Пренс“, където ще получим страхотна подкрепа от нашите феновете. Сигурен съм, че подкрепата от нашите фенове ще направи разликата в турнира“, коментира босът на парижани.

„Независимо дали става дума за Арсенал, Базел или Лудогорец, ние трябва да подходим със страхотен респект към противниците, както и с много амбиция. Нашата цел ще бъде да спечелим всеки един мач в груповата фаза. Искаме да спечелим групата. Имам пълната вяра в треньора и нашите играчи, че ще постигнем това. Готови сме“, сподели още Насел Ал-Хелайфи.

Лудогорец гостува на Пари Сен Жермен в последния си мач от група А на 6 декември.