В Търговище e учредена първата общинска структура на Предприемачи ГЕРБ в областта

В Търговище e учредена първата общинска структура на Предприемачи ГЕРБ в областта, съобщават от пресцентъра на партията. Това е станало на учредително събрание, на което са присъствали народният представител д-р Венка Стоянова, кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров, общинския организационен секретар на ГЕРБ Светлин Бонев,  представители на малкия и средния бизнес от цялата община.

По време на събранието  Стоянова е изтъкнала ролята, която имат предприемачите за развитието на общината, както и приносът им като работодатели, осигуряващи препитание на десетки работници.  

Тоника Колева – член на Областното ръководство на Предприемачи ГЕРБ  представи  принципите и целите на структурата като подчерта, че участието и активното включване на предприемачите в обществено-политическия, икономическия и културен живот на общината е изключително важно, съобщават още от ГЕРБ - Търговище.

Присъстващите на събранието са направили номинации за клубен председател на общинската структура и общински клубен секретар, както и за членове на ръководството. Предстои Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ да разгледа номинациите и утвърди новото ръководство на Предприемачи ГЕРБ в община Търговище.