Многодетния баща Еди Мърфи отказва да помага на съпругата си

Деветото дете на актьора е само на три месеца, но той не смята, че трябва да помага на младата майка

Наскоро Еди Мърфи изненада неприятно феновете си. Всички смятаха, че Еди, който за своите 55 години успя да придобие девет потомци, обича децата и се наслаждава на играта с тях.

Уви, когато попитали актьор как помага на майката на тримесечната му дъщеря Изи, той отговаря, че изцяло разчита на майката на момичето - официалната му съпруга Пейдж Бутчър, с която живее в продължение на 4 години.

"Пейдж няма нужда от това, тя в една прекрасна майка, и може напълно да се справи с всичко сама", казва Еди. И добавя без притеснение: "Разбира се, аз не се сменям пелени! За мен това е малко вероятно да се получи добре. Така че, защо да измъчвам детето? "

От деветте деца на актьора само пет са от съпругата му Никол, с която е живял 13 години. Бриа сега е на 26 години, Майлс на 23 години, Шайен е на 21 години, Золе на 16, Бела на 14. Двамата му най-големи синове Ерик и Крисчън, който са родени от две приятелки на Мърфи, сега са съответно на 27 и 25 години.

Освен това Еди е баща на девет-годишната Ейндгъл родена от бившата "спайска" Мелани Браун (Мел Би), актьорът дълго отказваше да признае бащинството над момиченцето. Той бе принуден да се предаде и да признае детето само след ДНК анализ.