Иман показа рядка снимка на дъщеря си от Дейвид Бауи

Първият внук на певеца бе кръстен на дядо си

Супермоделът Иман показа рядка снимка на дъщеря си от Дейвид Бауи. Снимката бе публикувана в чест на 16-ата годишнина от Александрия Зара Джоунс.

Моделът поздрави дъщеря си за рождения ден и й пожела да остане все така "класна с нотка на дързост."

Както припомня в ET Online, романът на Бауи с Иман беше легендарен. Двамата се срещнаха през 1990 година. В интервю, музикантът казва, че за него това е любов от пръв поглед. От своя страна, моделът споделя - осъзнала, че Бауи е "единственият" около две седмици, след като започнала да се среща с него.

Миналия месец се роди първият внук на легендарния британски музикант. Неговият син, режисьорът Дънкан Джоунс съобщи, че има син, който е кръстен на дядо си.

"Стентън Дейвид Джоунс. Роден на 10 юли, точно шест месеца след като дядо му освободи място за него", написа Джоунс в профила си в Twitter.

Както пише вестник „Гардиън“, Стентън Дейвид Джонс е първият внук на музиканта, който почина на 11 януари, на 69 години от рак на черния дроб.

Кръщелното име на Дейвид Бауи е Дейвид Робърт Джоунс. Освен син Дънкън, той има и дъщеря Александрия „Лекси“ Зара Джоунс (16).