Португалски медии хвалят Диого Виана от ЦСКА

Спорт

17-08-2016, 11:53

Снимка:

btv

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Димитър Пенев влиза в УС на ЦСКА

Диого Виана похвали Христо Янев

Играчът на "армейците" иска да отбележи между 10 и 20 гола

Добрата форма на португалеца в ЦСКА - Диого Виана, накара авторитетното издание "Рекорд" да посвети материал на атакуващия футболист на "червените". В рамките на 3 кръга от старта на шампионата Виана реализира 4 попадения - по две във вратите на Славия и Нефтохимик, и безспорно е най-ключовият футболист във формацията на Христо Янев. Вижте какво каза играчът пред португалските колеги.

„Аз съм футболист, който по принцип прави повече асистенции. Не очаквах да имам толкова голове в толкова малко мачове, но това е плодът на моя труд. Много съм щастлив и искам добрите времена за мен да продължат. Най-важното е отборът да печели, но ако е възможно, искам да бележа още голове. Нямам лична цел колко искам да вкарам. Това, което искам, е да помагам на ЦСКА да продължи да печели. Ако мога да вкарам 10 или 20 гола, още по-добре. Но трябва да останем здраво стъпили на земята, да тренираме здраво, за да изглеждаме добре във всеки мач", коментира Виана.

„Първенството тази година ще е най-оспорваното от години. Както и в Португалия, за титлата ще се борят три отбора: ние, Левски и Лудогорец. Има и други интересни отбори като Берое и Ботев. Нашата цел е да сме шампиони", добавя още футболистът.