Златните ни момичета отпътуваха за Рио (снимки)

Изпращането на златните ни момичета се превърна в истински спектакъл, за препълнената със зрители зала на университета UDESC във Флорианополис.
Красавиците ни изправиха на крака темпераментните бразилци със своите изпълнения. Цветя за цялата ни делегация, пожелания за отлично представяне и медал, специална програма от състезателките на местния клуб по художествена гимнастика, подаръци и гореща самба нажежиха до огнено емоциите на всички в една незабравима вечер. Момичетата раздаваха автографи и целувки на невероятната публика. Те се превърнаха в любимките на града през последните две седмици и бяха обект на изключително внимание. Множество официални гости дойдоха да изпратят българския национален отбор.

Президентът на БФХГ Илиана Раева благодари за незабравимото преживяване на домакините, благодари за вниманието, условията за тренировки и отношението и каза, че отборът ни заминава за Рио зареден с огромната любов, която им подариха жителите на Флорианополис!

ГРАНДИОЗНО ИЗПРАЩАНЕ НА ОЛИМПИЙСКИЯ НИ ОТБОР ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ВЪВ ФЛОРИАНОПОЛИС Препълнена зала изпрати наш...

Публикувахте от Българска федерация художествена гимнастика - Официална страница в 13 август 2016 г.