Трето момче роди актрисата Меган Фокс

Наскоро двойката се премести в Малибу, където започна да търси предучилищни занимални за децата си

Актрисата Меган Фокс е дарила съпруга си Брайън с трети син  миналия четвъртък. Освен пола на бебето и името му – Джърни Ривър Грийн - други детайли относно появата му на бял свят все още се пазят в тайна, пише E!.
Самата Меган упорито отказваше да коментира бременността си, но нейният татко Франклин се оказа по-словоохотлив и по-рано тази година разкри, че тя очаква поредното момче.

„Меган е невероятна майка и не мога да повярвам, че ще има три момчета. Да бъда дядо за мен е страхотно изживяване, което сближи всички ни. Всичко, което мога да кажа е, че и двамата с Брайън са много щастливи. Срещал съм го много пъти и той е страхотен мъж. Аз съм дядо на две прекрасни момчета и трето на път. Гордея се много с това, в което се превърна моето малко момиченце”, коментира неотдавна бащата на 30-годишната брюнетка.
Междувременно отношенията между двете кино звезди се стабилизираха и те отново са заедно, въпреки молбата за развод, която Фокс подаде през 2015. Актрисата все още не я е изтеглила, ала близки до семейството разкриха, че съпрузите са много щастливи.

„Нещата между тях са нормални. Минаха през доста изпитания и грешки, но успяха да съхранят брака си заради момчетата и новото бебе. Меган идва на себе си, но още не е изтеглила молбата за развод”, сподели приближен на звездата.

Наскоро двойката се премести в Малибу, където започна да търси предучилищни занимални за децата си. Освен Джърни, Фокс и Грийн имат заедно още две момчета – Ноа (3) и Боди (2).