Ангел Петричев: Няма да подценим Левски за сметка на Виктория (Пилзен)

Нашата цел е пак да станем шампиони

 Голям интерес към мача от плейофите за влизане в Шампионската лига Лудогорец - Виктория (Пилзен) отчетоха разградчани. Срещата е в сряда от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Билетите за срещата бяха пуснати за продажба днес в 10:00 и за няколко часа бяха продадени над 5000 бройки,заяви пред Блиц спорт изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

"Приятно съм изненадан, че само за няколко часа успяхме да продадем над 5000 билета за мача. Направих справка при партньорите от Ивентим, която показа, че пропуски се купуват от хора от цялата страна. Няма как този факт да не ни радва. Това означава, че радваме привържениците на футбола с играта си и те искат да наблюдават изявите на Лудогорец. Дано успеем да ги зарадваме с два стойностни мача и класиране за груповата фаза на Шампионската лига", каза Петричев пред БЛИЦ СПОРТ.

"Виктория е изключително силен и опитен отбор. Ще бъдат два много трудни мача, от които се надявам да излезем крайни победители. Вярвам, че с помощта на феновете ще успеем да ги елиминираме", допълни директорът на Лудогорец.

Разградчани предложиха безплатен вход и посещение на срещата за децата от всички футболни школи у нас.

"Има доста заявки от футболните школи. И то не само от софийските. Искаме да мотивираме децата, да им покажем футбол на високо ниво, от който те да се учат. И да бъдат амбицирани да достигнат до това ниво. Младото поколение е най-важното за българския спорт и трябва да му даваме добър пример", коментира темата Петричев.

"Няма как да подценим мача с Левски, за сметка на този с Виктория. "Сините" са ни основен съперник за титлата в Първа лига. Нашата цел е да станем отново шампиони, затова няма как да играем срещу тях с мисъл за Виктория и Шампионска лига. Футболистите и треньора Георги Дерменджиев неколкократно са показвали, че знаят как да играят на няколко фронта", завърши Петричев.