Аржентинка за секса с Меси: Сякаш имах труп в леглото

Знойната красавица била разочарована от футболния Ас в леглото

Аржентинският модел Хоана Гонзалес разказа за своя среща с нападателя на "Барселона" Лионел Меси, която се случила през 2011 година. Нейните думи бяха публикувани на страниците на 101 Great Goals.

"Тогава Меси беше много млад. Охраната му ми каза, че някой се интересува от мен и иска да се срещнем. Бях заинтригувана и изумена, когато видях пред мен стои моят идол. Забелязах, че Лионел е много срамежлив. Говорихме за музика, и не си спомням да е споменавал, че има приятелка. После отидохме в апартамента му. Честно казано, в леглото бях разочарована. Имах чувството, че пред мен стои труп", споделя Гонзалес.

В момента 29-годишният нападател е в предсезонната подготовка на "Барселона". Синьо – гранатовите дадоха на Меси допълнителна почивка след Купа Америка, където той, заедно с националния отбор на Аржентина спечели сребърен медал, губейки финала от отбора на Чили.

В началото на юли, Меси и баща му бяха осъдени от испанския съд на 21 месеца затвор за укриване на данъци. Футболистът възнамерява да обжалва присъдата във Върховния съд на Испания.