Бийбър и приятелката му чисто голи на Хаваи (+18 снимки)

Ексхибиционистичното поведение на певеца продължава да радва феновете

Наскоро, целият свят видя голия Орландо Блум докато се забавлява по време на почивка с приятелката си певицата Кейти Пери. Очевидно Джъстин Бийбър наистина хареса тази идея, и веднага реши да повтори своят ПР трик от октомври 2015. Тогава фотографи го заснеха гол докато си почива в Бора Бора.

Тогава всички коментираха размера на Бийбъровата мъжественост. Тогава баща му заяви, че е напълно горд с това как е оборудвано момчето му, а феновете дори измислиха име на малкия Джъстин.

Сега няма коментари, просто Бийбър носи на ръце голото си момиче. Джъстин и Сахара Рей бяха изловени от папараците докато плуват близо до водопад в Хаваите. Поп идолът се разхожда напълно гол, а Сахара е свалила горната част на банския си.

Всъщност младия канадски изпълнител често дава хляб за очите на изгладнелите за неговото тяло почитатели. Той е сниман многократно от папараци по бельо, и самият той често публикува доста откровени свои снимки в мрежата.

Нецензурирани снимки може да видите ТУК!

Джъстин и Орландо имат стара вражда, и не е чудно, че кадрите с голия Бийбър се появяват веднага след като плъзнаха снимките на Блум. Двамата бяха приятели в миналото, но се скараха жестоко през 2014 година, когато се засякоха с компании в ресторант Киприяни в Ибиза.

Тогава британския актьор се опита да удари юмрук на певеца. По време на вечерята, Леонардо ди Каприо отпъдил Джъстин, който искал да се присъедини към компанията. Това на свой ред ядосало младия изпълнител и той скочил на бой. Орландо пък скочил да защитава Леонардо.

В момента на скандала в ресторанта са вечеряли още Линдзи Лоън и Пи Диди. Двамата палавници имат и друга връзка – бившата на Блум и майка на тригодишния му син моделката Миранда Кер.

Според една от версиите, Джъстин е успял да преспи с Миранда, която срещнал по време на шоу на Victoria's Secret  през 2012 година. Преди да се сбият, Бибър казал на Орландо: „Предай поздрав на Миранда от мен”.
След свадата Джъстин продължил да дразни да дразни Блум, като публикува снимка с бившата му жена по бански, а след това и снимка на Орландо, на която той си бърше сълзите.