Деми Мур и синът на Елизабет II се загаджиха

Принц Андрю е херцог на Йорк, контраадмирал, 6-ти по ред наследник на британския престол и втори син на кралицата

"Елизабет II не одобрява връзката на принц Андрю с Деми Мур!" - С това заглавие е излезе френското списание Elle. Журналистите се позовават на анонимни източници в двореца и близки на актрисата.

Такъв съюз трудно може да се побере в съзнанието не само на британската аристокрация, но и на обикновения англичанин: Синът на кралица Елизабет II, херцог на Йорк, контраадмирал и накрая 6-ти по ред наследник на британския престол, Андрю и звездата от фабриката за мечти Деми Мур. 

И кой при кого ще отиде в случай на сватба? Актрисата в Бъкингамския дворец или херцога в Холивуд?  Как въобще се запознаха?!

Романът на 56-годишния син на кралица Елизабет II и 53-годишната представителка на американския шоу бизнес датира от около два месеца. Между другото, това косвено се потвърждава и от факта, че американката започна да лети до Лондон доста често напоследък.

Принц Андрю и красавицата Деми се срещнали преди девет месеца на благотворителната гала вечер „Челси Флауър Шоу“ в Лондон. Запознала ги ... бившата съпруга на херцога - херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън! 

С нея Андрю запази чудесни отношения и две дъщери. Деми Мур, от своя страна, е много близка с херцогинята, която страстно комуникира с много известни личности от Холивуд. Чувствата между актрисата и херцогът са толкова силни, че дори и техните деца (трите дъщери на Деми от Брус Уилис) искрено се радват на връзката им. Нещо повече, на тяхна страна са и първата двойка на кралството Кейт Мидълтън и Принц Уилям. 

Срещу любовта им стои само кралицата. Елизабет II гледа скептично на начина на живот на звездата от „Стриптийз“. Тя знае много добре, че зад гърба си актрисата има три развода и проблеми с наркотиците и алкохола.

Припомняме, 90-годишната британска кралица имат четири деца: 67-годишният Херцог на Уелс Чарлз, 65-годишната принцеса Ана, 56-годишният Принц Андрю и 52-годишният Принц Едуард.

Херцогът на Йорк е трето дете и втори син на Елизабет II. Той получи титлата си преди 30 години в деня на брака си със Сара Фъргюсън, херцогиня на Йорк. От брака той има две деца: Принцеса Беатрис (на 8 август тя навърши 28 години) и принцеса Евгения от Йорк на 26 години. Сара и Андрю се разведоха през 1996 година.

Деми Мур носи на плещите си последствията от три неуспешни брака. С рокера Фреди Мур съюзът им продължи 5 години. Втори съпруг в продължение на 13 години бе нейният колега Брус Уилис, от който Деми роди три дъщери - Румър (27), Скаут (24) и Талула (21). За трети път тя беше омъжена за актьора Аштън Къчър (15 години по-млад от нея), с него се разделиха  след 8 години брак. След развода, Деми прекара доста време в клиника където се лекуваше от депресия и зависимост към обезболяващи и антидепресантите.