Децата на Бранджелина им предложили да се разведат

Брад Пит разказа за отношенията в семейството си в социалната мрежа

Световноизвестният холивудски актьор Брад Пит открито заговори за конфликти със съпругата си, актрисата Анджелина Джоли. След това децата им предложили да се разведат.

Брад Пит сподели една история и размишленията си със своите почитатели на официалната си страница в социалната мрежа Facebook. Съпругът на Анджелина Джоли започва с това защо е сключил брак.

Пит призна, че над размисъл за брак, са го навели децата му. След като попитали, защо родителите им са решили да се оженят щом така или иначе се обичат един друг, и дали това означава, че  искат да се застраховат в случай, че силата на любовта им отслабне.

Брад пише, че този въпрос така го развълнувал, че той не мигнал цяла нощ. 

Тогава осъзнал, че бракът не е само любов, но и противоречия, спорове, гняв, разочарование и дори омраза. И че именно брачният съюз не позволява на хората да се разделят само заради факта, че не са се разбрали помежду си.

Актьорът разказва случка, когато със съпругата му, актрисата Анджелина Джоли, шумно се скарали. Толкова много, че тя плакала цял ден, а децата станали свидетели на тези сълзи. След това те предложили на Анджелина двамата да се разведат. "Защо не оставиш татко? Тръгнете всеки по своя път?, предложили децата.

Тогава Джоли се замислила за момент и отговорила, че не би се развела с Брад. "С баща ви сме се заклели да бъдем заедно в скръб и радост. Това е скръбта", обяснила Анджелина на своите деца.

В заключение, Пит заявява, че всички недоразумения и конфликти са забравени, и те са щастливи, сякаш нищо не се е случило. Според холивудският актьор, бракът просто трябва да държи хората заедно, когато, по тяхно мнение, това е абсолютно невъзможно.

Брад Пит и Анджелина Джоли сключиха брак през август 2014 г., във Франция, в тяхното имение Шато Миравал. На сватбата присъстваха само от децата и най-близките.