На 47 години Джей Ло е бременна с трето дете

Бащата е 18 години по-младия танцьор Каспър Смарт

47-годишната латинодива Дженифър Лопес чака трето дете, гръмнаха медиите отвъд Океана с пълна сила. Според информацията една от най-сексуалните жени на планетата е бременна от 29-годишния си приятел Каспър Смарт.

Източниците твърдят, че Джей Ло е в ранен етап от бременността си и, ако са верни слуховете, 18 години по-младият й приятел е на седмото небе от щастие. Знае се, че танцьорът отдавна мечтае за собствени деца и се надявал, след като Джен роди, да се съгласи да се омъжи за него.

Не е сигурно дали Джени е така радостна, колкото любими. Тя се притеснявала от напредналата си възраст, която може да доведе до проблемна бременност. Когато жената клони към 50 рисковете да се случи нещо непредвидено с плода или с майката нарастват.

Лопес вече има две деца – близнаците Ема и Макс от предишен брак с Марк Антъни. И май не й се сменят вече памперси. Тъкмо отраснаха и се зададе бебе номер три, не била толкова въодушевена певицата.

Самата изпълнителка не е коментирала появилите се в пресата слухове, макар че не е отказала ангажиментите си със солови изпълнения в шоуто All I Have  в Лас Вегас.