Георги Дерменджиев: Виктория е класен отбор

Играхме контрола с тях и видяхме индивидуалностите им

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира жребия за плейофите в Шампионската лига, който отреди "орлите" да се изправят срещу чешкия Виктория (Пилзен).

Първият мач е в София на 17 август, докато реваншът седмица по-късно в Пилзен - 23-и.

Лудогорец и Виктория вече изиграха един двубой помежду си в Турция по време на зимната подготовка на двата тима. Тогава разградчани спечелиха с 2:1.

"Това е просто един жребий и ние ще се възползваме от възможностите си. Виктория е много класен отбор, ще се подготвим. Това са два мача, които ще изиграем както трябва. Няма значение дали ще бъдем гост или не в първия мач", коментира в ефира на "Дарик радио" Георги Дерменджиев.

"Виктория добър отбор. Играхме контрола с тях, видяхме силата на индивидуалностите им. Играят директен, бърз футбол. Ние също си имаме своите шансове и мисля да се възползваме от тях. Имаме достатъчно опит, така че ще се нагласим към техния стил на игра. Нашият стил е по-различен от техния, така че и те трябва да се съобразят", каза специалистът.

"Със Звезда изиграхме един изключително добър мач. Един мач, който върна самочувствието на футболистите. Емоцията си е емоция, но утре играем с Ботев. Футболният живот е такъв. Всяка седмица се готвим за нещо ново. Вече сме играли в Шампионска лига и знаем как да подхождаме преди мачовете от този турнир и мачовете от българския шампионат. И Стяуа и Виктория са достатъчно силни отбори. Виждаме какъв е и коефициентът на тима от Пилзен. Ще имаме възможност да ги разузнаем“, добави Дерменджиев.