Велизар Димитров: ЦСКА се представи много силно срещу Славия

Голямата подкрепа към клуба е показателна

Велизар Димитров коментира ситуацията в ЦСКА. Бившият футболист е обсъждан като вариант за член на УС на "армейците", но на този етап няма официална покана.

"Не са водени разговори с мен на такава тема. ЦСКА се представи много силно срещу Славия, можеше да вкара и повече от два гола.

Само комплименти за работата на Христо Янев. А посещаемостта на "Армията" в мача със Славия и преди това в контролата с Удинезе е показателна за подкрепата към клуба и за това как се работи в ЦСКА", каза Димитров.
 
"Червените" продължават преговорите за привличането на нов централен нападател. Клубът има две опции, но все още няма сключен контракт. Почти сигурно е, че няма да има попълнение за върха на атаката преди мача с Верея. На "Армията" се надяват развитие около новия нападател да има за двубоя с Нефтохимик в Борисовата градина на 14 август (неделя).
 
В същото време ЦСКА обяви, че във фенмагазина на "Армията" вече се продават билети за мача с Верея на стадион "Берое" в събота. Цената им е 10 лева, а пропуските за "червените" привърженици са 4000. Очаква се всички да бъдат изкупени. Също 4000 бяха феновете, които подкрепиха ЦСКА в първия полуфинал за купата през април срещу Берое в Стара Загора.

В събота, от 15:00 часа, Верея пуска на касите на стадион "Берое" и ВИП пропуски по 30 лв. Билетите за ученици и пенсионери пък ще са по 5 лв.