И тази година играчите и агитката на ЦСКА ще пеят "Още от дете..."

Спорт

01-08-2016, 11:32

Снимка:

btv

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА ще гони 32-ра титла!

Диого Виана похвали Христо Янев

Диого Виана ще прави разликата за "армейците" срещу другите отбори

В бърз и напрегнат мач ЦСКА откри сезона с победа над Славия с 2:0. Над 11 000 зрители на "Армията" видяха напористи армейски състезатели, които гонеха докрай победата.

Разликата направи дясното крило Диого Виана отбелязал и двете попадения за "червените". Второто бе изключително майсторско копване над вратаря Марио Кирев.

Славистите също имаха своите положения през двете полувремена и вратарят на ЦСКА Китанов показа решителност и стабилност. Победата на ЦСКА се оказа още по-ценна с оглед и на много добрата игра на Славия.


След мача старши-треньора на "армейците" заяви:"Постигната е симбиоза между играчите. Имаме да се усъвършенстваме още. Доволен съм от колективния и борбен дух на състезателите. Както и миналата година, публиката на ЦСКА бе феноменална и ни помогна през цялото време на мача", допълни наставникът на "червените".


И тази година ще бъде спазен ритуалът след мач играчите в червено да отиват при агитката от сектор "Г" и да пеят заедно "Още от дете...". Спазена бе и традицията малчугани също да се омесват с играчите и да се радват на поредната армейска победа.