МВР издирва Кристиян Николов Гочев от София във връзка с престъпление

Крими

28-07-2016, 18:37

Снимка:

Пресцентър МВР

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Жестоко двойно убийство в столичния квартал Хаджи Димитър

Вероятно издирваният е свързан с жестокото двойно убийство на възрастни баща и дъщеря в кв. "Хаджи Димитър"

МВР издирва 28-годишния Кристиян Николов Гочев от София. Вероятно издирваният е свързан с жестокото двойно убийство на възрастни баща и дъщеря в кв. "Хаджи Димитър".  Днес сутринта двамата бяха намерени убити в апартамента си по особено мъчителен начин.

По-рано днес Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор заяви, че заподозряният за убийството е наркозависим и има психически отклонения. Основен заподозрян за двойното убийство, е синът на убитата жена и внук на убития мъж.

 

Издирваният мъж е около 187 см, с нормално телосложение. Има татуировки на двете си ръце, стигащи до врата, на ушите носи флешове. Умоляват се хората, които разполагат с информация за мъжа или къде може да бъде открит, да сигнализират на тел.: 112, 02/982 06 14 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.

Той страда от психично заболяване - шизофрения. Има данни, че лицето е наркозависимо. Допуска се, че наркозависимостта е отключила психичното заболяване. Убийството е извършено по особено жесток начин - с мачете и други режещи инструменти, като има много прободни рани в телата на починалите, каза още Арнаудова.