Лечителката Джуна шпионирала за американците?

Миналата седмица беше рождения ден на покойната целителка

Под къщата на световноизвестната лечителка Джуна е открит подземен проход. Според приятел на починалата целителка, тя е можела незабелязано да се приближи до Американското посолство и да предава секретна информация.

На 22 юли прочутата лечителка Джуна щеше да навърши 67-годишна възраст. Въпреки това, според друга версия, медиумът щяла да отбележи 81-годишнина.

"В личните си документи тя е променила годините си за да бъде връстница на Алла Пугачова. На следващия ден след годишнината от смъртта й на снимките й се появи кървавочервено петно. Само на врата, на мястото, където преди една година, оперираха сънната й артерия. Ние, нейните близки приятели осъзнахме този знак: Джуна смята, че операцията, която е претърпяла е била напразна. След изписването от болницата, тя се разболява и няколко дни по-късно умира. Така ни стана ясно, че Джуна не си е отишла от своя дом. Тя е тук с нас, вижда всичко и изразява отношението си към това, което се случва", разказва Валери Камшилов - президент на Академията за алтернативни науки.

Докато роднините й напразно се борят помежду си за наследството на Джуна, в дома й на Стари Арбат кипи живот. Гостите буквално нямат край. Настоящите собственици на Академията за алтернативни науки твърдят, че снимките на Джуна, а те са навсякъде, лекуват всяко заболяване. В допълнение, са открили звукозаписно студио, където според легендата е записал песните си Игор Талков. 

Камшилов коментира тази информация: "Харесва ли ви или не, няма да споря. Въпреки това, Талков беше чест гост. Те бяха приятели, като брат и сестра. Запознаха се когато Игор си счупи крака. По-големият му брат Владимир го доведе при Джуна. Тя мина няколко пъти с ръце и след това Игор стана и си отиде у дома си, без патерици. Тук сега провеждаме лекции, семинари - така, че Академията работи ".

Освен това под дома на Джуна е открит таен подземен проход. Той води от мазето на къщата до вентилационните шахти на метрото. 

"Това е истински подземен град, за който малко хора знаят. Между другото, много хора се бояха от Джуна. През подземния тунел тя е можела да се доближи, например, близо до посолството на САЩ и благодарение на своята дарба да разкрие секретна информация през стените ... "- цитира Валери Камшилов сайта "Комсомолская правда".

Припомняме, че за смъртта на Джуна стана ясно на 8 юни 2015. Актьорът Станислав Садалски съобщи, че се е почувствала зле в магазин на улица Арбат. Лечителката спешно е приета в болница и настанена в интензивно отделение с остър инсулт, но лекарите не успели да й помогнат. Обявената причина за смъртта на световно известната екстрасенс е инсулт.