Бергендорф влиза в къщата на Вип Брадър за сочен хонорар

Певицата обикаля клубовете по Черноморието

"Вип Брадър" тръгва на 19 септември, изпълнителката ще чисти имиджа на наркоманка. И в предстоящия сезон, който тръгва на 19 септември редакторите ще заложат на интригите и драмите в живота на популярните личности у нас. В центъра на събитията ще попадне именно ексцентричната Жана, чийто драматичен живот е на страниците на пресата, пише Blife.

Освен с победата си в "Х Фактор" и двете песни, които пусна след това, името на певицата бе забъркано в редица скандали, беше разделена със сина си Леон, хванаха я да шофира, употребила кокаин, преди това под въздействие на наркотици се сби с любовника си и вдигна целия квартал на крак. 

Разкрепостената музикантка не умувала дълго върху предложението за участие в риалити формата, тъй като няма притеснения да излага живота си на показ. И без това музикалната й кариера боксува, та предложението на Големия брат било добре дошло. Тя веднага подписала договора с идеята, че ще си оправи финансовото положение.

В момента певицата се гушка с неизвестен любовник в Св. Влас, научи Bulgariautre.bg, и шета по участия в клубове на родното Черноморие, последната й изява е била в обзорски клуб, след което факторката на Саня Армутлиева отпрашила с мръсна газ към Влас.