Печалби на мига от Спорт тото са модното забавление на плажа - bulgaria.utre.bg

Печалби на мига от Спорт тото са модното забавление на плажа

26 юли 2016, 12:45 | Bulgariautre
  • Снимка:
    БСТ

Това лято Български спортен тотализатор поднася още една изненада на своите почитатели. Всички, които се радват на лятното слънце по българското Черноморие, от седмица вече имат възможността да си купят талони за "Спечели всичко", "Трите 777-ци", "Твоят късмет" и "Островът на съкровищата" от супер готините промо-екипи на Спорт Тото, заредени с добро настроение и с талони с печалби за милиони. Те ще останат на разположение и за удобство на летовниците чак до 5 септември.

В талоните на четирите моментни лотарийни игри, които участват в лятната промоция, има общо печалби за над 40 000 000 лева. В "Спечели всичко" по-големите печалби са 3 по 10 000 лева и 3 по 50 000 лева. В "Островът на съкровищата" са скрити 4 печалби по 20 000 лева и 2 по 100 000 лева. В "Трите 777-ци" има 16 печалби по 7 777 лева и още 6 по 77 777 лева, а в "Твоят късмет" чакат да бъдат спечелени 10 печалби по 20 000 лева, 12 печалби по 50 000 лева и цели 9 печалби по 100 000 лева. И в четирите игри има още милиони печалби от 2 до 5000 лева.

Промоутърите на Спорт Тото с късметлийските талони са на разположение на всички летуващи на централни локации в морските ни курорти Варна, Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Каварна, Балчик, Несебър, Слънчев бряг, Бургас, Созопол, Приморско, Поморие, Ахтопол, Китен, Царево. Те са лесно разпознаваеми най-вече поради доволните хора около тях, които ще удължат лятната си ваканция благодарение на късмета си и моментните лотарийни игри на родния тотализатор.

Летовниците по Черноморието вече активно търсят промоутърите на Спорт Тото, като вярват, че именно те им носят късмет и им предвещават големи печалби. Интерес от чуждестранните гости по морето също не липсва. Ето какво сподели едно от момичетата на Спорт Тото: "Наистина и ние, и хората смятаме, че носим късмет! Причината за това е, че сме позитивно настроени към всички и се радваме на печалбите им, а пък и все пак човек като е на морето нещата изглеждат по различен начин!"Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета