Ди Каприо се развихри на милиардерска яхта (снимки)

Актьорът бе гост на парти организирано от руския олигарх Владислав Доронин

На борда на най-луксозната яхта, закотвена край бреговете на Ибиса се развихри грандиозно парти организирано от 53-годишният руски милиардер Владислав Доронин. 

На своята супер яхта „Домино“ олигархът бе поканил дългогодишния си приятел Леонардо ди Каприо, който се появява на партито не сам, а с цяла компания: "Спайдърменът" Тоби Магуайър, моделът Нина Агдал и дузина дългокраки красавици. Въпреки това, нито една от тях не успя да привлече вниманието на Доронин, който по време на круиза е придружен от 23-годишната си приятелка Кристина Романова и тяхното шестмесечно бебе.

Заслужава да се отбележи, че 41-годишният Ди Каприо изглежда много по-добре, отколкото преди една година. Миналото лято бе невъзможно да познаете "оцеляващият" заради огромното "бирено" коремче и рошава брада. 

На борда на яхтата на Доронин носителят на Оскар отдели основно време за приятелката си - 24-годишният ангел на Виктория Сикретс Нина Агдал. Влюбеният Ди Каприо дори й направи малка фотосесия, имитирайки сцена от "Титаник".

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА!