Георги Дерменджиев: Предстоят трудни мачове със Звезда

Ще бъдат двубои на надлъгване

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира предстоящите мач с Цървена звезда от третия квалификационен кръг в Шампионската лига. Първият двубой е утре от 21:00 часа на стадион "Лудогорец Арена".

"Предстоят трудни мачове. Бих казал, че това ще са двубои на надлъгване. Крайният резултат ще го разберем след края на втория двубой, а не след приключването на първия. Имаме информация за Звезда, те са клуб с дълга и успешна история, имат и силен треньор, който възражда отбора", каза треньорът на "орлите".

"Съперникът ни е взел добри и класни чужденци, трябва им малко време да синхронизират всичко. Имат много серизни стойности", коментира още Дерменджиев.

"Всичко се решава на терена - кой колко пари има и дава, са странични неща. Звезда водеше с 27 точки в първенството, следих тяхното развитие, от мач на мач показаха добри игри. Серизен отбор са. При такива мачове винаги има напрежение. Добре е, че стадионите ще са пълни. С подкрепата на феновете те ще бъдат по-ентусиазирани, но ние сме подготвени за това. Искам футболистите да бъдат разкрепостени и да играят както могат. Времето ще покаже докъде ще стигнем. Всички футболисти са здрави за двубоя с Цървена звезда", добави треньорът на Лудогорец.