Прощалното писмо на самоубилата се приятелка на Джим Кери

Гримьорката сложи край на живота си в края на септември миналата година

Катрион Уайт, бившата приятелка на известния актьор Джим Кери, е оставила сърцераздирателна предсмъртна бележка, адресирана до холивудската звезда заявявайки: "Аз не съм за този свят", разкрива TMZ.

Починалата от предозиране с хапчета гримьорка бе намерена мъртва в дома си от нейни приятели на 28 септември миналата година. Няколко дни преди това двамата обявиха, че се разделят.

Катриона е написала още в прощалното към Джим Кери: „Изкарах 3 дни без да мога да повярвам, че не си тук до мен. Мога да продължа с разбито сърце и да се опитам да оправя нещата. Мога, но просто нямам воля този път. Съжалявам, че си се чувствал сякаш не съм близо до теб. Опитах се да ти дам всичко най-добро от себе си".
Съдебният доклад разказва, че Катриона е споделила с приятелите си малко преди самоубийството си, че е лудо влюбена в актьора, и че отношенията им са на приливи и отливи. Споменала е също така, че се идентифицира и е прикрепила силно личността си към неговата и в онзи момент чувства как Джим Кери се изплъзва от нея.