Гризман отново в битка за Атлетико срещу Реал

Тримата от Реал Кроос, Бейл или Роналдо на пътя на Антоан

Преди по-малко от месец и половина, на 28 май в Милано, се игра финала от Шампионската лига. На "Сан Сиро" се срещнаха мадридските Реал и Атлетико. След продължения и дузпи "белия балет" спечели своята единадесета КЕШ/ШЛ.


По ирония на съдбата петима ключови футболисти в този финал са участници в двата полуфинала на европейското първенство във Франция.


В срещата между Уелс и Португалия един срещу друг ще застанат двете суперзвезди на Реал. Бейл за храбрите уелсци и Роналдо за Португалия, от който се очаква много повече на това първенство. Може да се добави и безкомпромисния португалски защитник Пепе.

В полуфинала между Франция и Германия също има закачка на тази основа. Временният голмайстор на Евро 2016 с четири попадения Антоан Гризман ще поведе "петлите" към финала срещу Германия където играе друг играч на Реал Тони Кроос.

Както е известно, Гризман пропусна дузпа в редовното време  за Атлетико срещу Реал. После, при наказателните удари вкара,но това не стигна за крайната победа на Атлетико.

Какъв по удобен момент за Гризман да направи двоен удар. От една страна, да вземе реванш срещу съперниците си от Реал. От друга, да заведе Франция на финал и неговият отбор да триумфира за трети път като европейски шампион.